Υπηρεσίες

PRO-ΜΠΟΥ Α.Ε.

​​

Η Εταιρεία PRO-ΜΠΟΥ Α.Ε. ασχολείται πλέον με τη δημιουργία, την εκμετάλλευση και το εμπόριο Προφίλ χρηστών του FB. Μεταξύ πολλών υπηρεσιών και δημιουργία νέων προφίλ κατόπιν παραγγελίας, πώληση και διανομή υπάρχοντων προφίλ, προστασία του προφίλ σας από κακόβουλες ενέργειες, ασφάλιση του προφίλ σας, και πολλά άλλα. 

ΤΕΛΕΤΑΙ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ

Στις Τελετες Μπουκουρα θα βρειτε: αμετρητες επιλογες σε φερετρα, ευρος τιμων για καθε τσεπη και βαλαντιο, ειδικες τιμες για στρατιωτικους, καυσεις, αποτεφρωσεις, ταφη ακομα ΚΑΙ αυτοχειρων (ειδικες τιμες για αυτοχειρες λογω Χαρατσιου), κλεουσες απο την Μανη, βραβευμενα κολυβα απο σεφ, events και ομαδικες ταφες, νεκρωσιμα ιντερμεδια (guest stars: Notis Σφακιανακης, Αντζελα Δημητριου, Σπυρος Γριβας, Παντελης Παντελιδης και Παολα), πληρες στολος απο υπερπολυτελες νεκροφορες (μερσεντε), δυνατοτητα φιλοξενιας νεκρου-ων σε δικα μας ιδιοκτητα ψυγεια τελευταιας τεχνολογιας με ξηρο παγο και υγρο αζωτο, αριστουργηματικη και βραβευμενη δουλεια πλαστικης σε περιπτωση παραμορφωσης προσωπου, ταριχευσεις-μουμιοποιησεις και αλλα πολλα.

ΜΠΟΥΚ.ΑΛ.

Ακολουθεί απόσπασμα από τον λόγο του Προέρδου του Ομίλου Μπούκουρα 'ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ':

   ''Το ΜΠΟΥΚ.ΑΛ. είναι το ΜΟΝΟ κόμμα το οποίο έχει τα Μέσα, την Ικανότητα και κυρίως το Στυλ να πάει μπροστά την Τρολλοκοινωνία! Περιττεύει δε να υπογραμμίσω την σημασία αυτών των χαρακτηριστικών, διότι η σταθερή άνοδος της Ποιότητας αλλά και της Ποσότητας  των ενεργειών μας συμβάλλει με τρόπο αποφασιστικό στο να σηματοδοτήσει ένα δυναμικό σύστημα αντιμετώπισης των νέων μεγάλων απαιτήσεων. Κατά τον τρόπο αυτό, ένα νέο μοντέλο πολύπλευρης και πολυδιάστατης δράσης αποτελεί μια πολύ σημαντική και γερή βάση για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε το Έργο και το Όραμα μας να πραγματωθεί. Σας χαιρετίζω όλους και όλες και σας ΚΑΛΩ στο πλαϊ του ΜΠΟΥΚ.ΑΛ. ώστε να προχωρήσουμε μαζί στον δύσκολο ετούτο δρόμο της Αποπαρασίτωσης και  Εξυγίανσης του πολιτικού συστήματος της Τρολλοκοινωνίας με τελικό στόχο την Ατομική Ευεξία ΚΑΘΕ Σύντρολλου.''

STUDIO MASSAGE ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ​Μασάζ διεθνούς επιπέδου από έμπειρες γυναίκες και άνδρες.  Εκτελούνται παραφινόλουτρα, θερμόλουτρα, ηλεκτρομασάζ, χειρομαλάξεις, πελεκισμοί, ανατρίψεις, τσιμπήματα, ρολαρίσματα και άλλα πολλά... (για 'ειδικές παραγγελίες' τηλεφωνήστε μας 2 ώρε πριν τουλάχιστον.)

RADIO ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ​Ραδιοφωνικός σταθμός του ΟΜΙΛΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ - ''ZΩΝΤΑΝΑ'' ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22:00.


Διαχείριση: Αλκίνοος Μπούκουρας
Παραγωγή / Εκμετάλλευσις: Αλκίνοος Μπούκουρας
Τεχνικό Τμήμα: Αλκίνοος Μπούκουρας
Καλλιτεχνικό Τμήμα: Αλκίνοος Μπούκουρας
Τμήμα Marketing: Αλκίνοος Μπούκουρας
Best Boy: Αλκίνοος Μπούκουρας
Γενική Βοηθός (δούλα): Ιμέλντα